om te beginnen…

Wat een jaar.

Ik geloof dat ik nog nooit zoveel knopen heb moeten doorhakken in m’n hele leven als in het afgelopen halfjaar. En best grote knopen. Knopen waarvan ik niet eens wist dat ze gelegd konden worden. Ik heb er slapeloze nachten van gehad. Maar de keuzes zijn gemaakt, en daar zijn hele mooie dingen uit voortgekomen. Het moment dat we de grens over raasden in ons eigen ouwe-nieuwe koekblikkie, leek Nederland ineens nóg veel kleiner, en daarmee ook alle dingen waar ik me een week geleden nog druk om maakte. 

We gaan wonen in de op een na grootste stad van Noord Italië. Daar, in het land achter de bergen. Daar, waar al je zintuigen continue geprikkeld worden. Ik. kan. niet. wachten. Even helemaal from scratch beginnen. Ergens anders zijn.
In deze blog zal ik je wekelijks updaten over hoe hard mijn basilicum groeit, waar ik uithang, welke nieuwe recepten ik heb ontdekt, opgedane inspiratie, wie ik heb ontmoet en welk nieuw woord ik heb geleerd. 


Of hele andere dingen. 

Daar komen we maar op een manier achter… 
I’ll keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *